Verhuur

Biertaps

Om uw feestje compleet te maken, verhuren wij de Heineken Cooltap vanaf €12,50 per dag (excl. borg), uiteraard wordt de zondag niet meegerekend. Wij hebben de kleine Cooltap waar de 10 en 30 liter fusten onder kunnen of de grote Heineken Cooltap waar je t/m 50 liter fusten onder kunt plaatsen. Wij leveren dit gratis en kunnen het ook voor u ophalen, echter wordt er voor het ophalen eenmalig €7,50 in rekening gebracht.

Sta-tafels

Tafel te kort? Ook verhuren wij sta-tafels voor €7,50 per dag (excl. borg). Voor de sta-tafel geldt ook dat zondag niet meegerekend wordt.

Mocht u al uw dranken voor uw feestje bij ons bestellen dan krijgt u bij besteding van €100 een sta-tafel gratis te leen (excl. borg). Dit geldt bij elke €100 die u besteed bij Slijterij Wijnhandel Boorsma.

Neem contact op:

Wij leveren gratis door heel Amsterdam en ook leveren wij buiten Amsterdam, echter kunnen daar kosten aan verbonden zijn.
Leverdagen: dinsdag-donderdag-vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefonisch zijn wij te bereiken op 020-679 33 04.